lördag 15 januari 2011

Inte så ofta...

...som jag reagerar på vad om skrivs i tidningar och vad som sägs på TV, som jag känner att jag behöver kommentera här på bloggen. Men nu känner jag att jag måste få ur mig det...


Hur kommer det sig att vissa människor känner att de måste vara elaka mot andra och säga saker som sårar. Bara för att det får dem att må bättre.
Tänker nu på Let´s Dance.

Varför måste det vara folk som kommer med personangrepp mot andra människor? Är det för att de inte blivit tillfrågade om de ville vara med.
Nu tänker jag då på alla påhopp på Björn Ranelid. Jag anser kanske inte att han är den bästa dansaren, men im nu han accepterade förfrågan om att vara med i programmet, varför kan han då inte få njuta av dansen och få vara lycklig. Varför måste det finnas människor som svärtar ner honom för att han tog chansen, vågade göra någonting som inte kanske alla vågar. Varför, om man irreterar sig på honom så mycket, bara låter det passera och se åt ett annat håll?! Har han skadat dem?

Jag tycker att det är strongt av honom att ställa upp fasten han har fått utstå så mycket spe i livet. Låt andra människor få vara lyckliga!

Snälla... Jag ber alla som är på väg att skriva någonting elakt om någon annan människa att först tänka till sig själv och tänka att "skulle jag bli ledsen om någon sa/skrev någonting sådant till/om mig" Varför inte låta oss alla acceptera varandra för de vi är. Det skulle vara en tråkig värld om vi inte alla var olika!

Kram från mig!

1 kommentar:

Monikas Lugna Vrå sa...

Hej på dig ! Jag håller med dig, varför inte bara låta folk vara ??
Alla kan inte vara likadana....
Önskar dig en trevlig helg
kram monika